Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΠΩΣ Η MOTHERBOARD ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΕΝΑ LAPTOP


Σε ένα laptop, το σημαντικότερο ρόλο παίζει η μητρική κάρτα. Σε αυτήν συνδέονται όλες οι μνήμες, ο επεξεργαστής, η κάρτα γραφικών, η τροφοδοσία και όλα τα μέσα σύνδεσης.

Αν και εξ’ όψεως βλέπουμε μια πλακέτα, ενδεχομένως αρκετοί δεν αντιλαμβάνονται την πολυπλοκότητά της. Τι εννοώ με αυτό; Έχει μέγεθος λίγο μικρότερο από αυτό του φορητού υπολογιστή, όμως περιέχει πολλά υποκυκλώματα που συνδέονται μεταξύ τους. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο, γιατί η κάθε εταιρία χρησιμοποιεί δικό της σχηματικό.

Στο ftiaxtolaptop.gr μπορείς να ενημερωθείς για το laptop σου...



Επίσης περίπλοκη και χρονοβόρα είναι η επισκευή μιας motherboard. Υπάρχουν και ορισμένες περιπτώσεις που καθίσταται αδύνατη η επισκευή. Γι’ αυτό και αναγκαζόμαστε να αντικαταστήσουμε αυτή την πλακέτα ή το λάπτοπ πολλές φορές. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα μέρη μιας τέτοιας συσκευής, μπορεί εύκολα κάποιος να επέμβει προς αντικατάσταση, η να επισκευάσει ορισμένα σημεία της μητρικής, έχοντας βέβαιαμια βασική ιδέα. Μπορεί εύκολα κάποιος να γίνει τεχνικός ενός laptop έχοντας τον κατάλληλο οδηγό.

Μπες ΕΔΩ αν θέλεις να κάνεις αναβάθμιση ή κάποια επισκευή στον φορητό σου.

Μπες ΕΔΩ για να πάρεις το Laptop IT, τον απόλυτο οδηγό επισκευής laptop.